Nieuwjaarsbijeenkomst in Hotel ’t Lansink

zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom

Knallende kurken.

Het barst weer van de nieuwjaarsrecepties en -borrels en tussen de knallende kurken en klinkende glazen mag natuurlijk de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de CCT niet ontbreken. Een groot aantal CCT-ers, velen met partner, vindt ook dit jaar weer de weg naar Hotel ’t Lansink om met andere clubleden na te praten over de voorbije Kerstdagen en jaarwisseling, maar ook vooral om elkaar het beste toe te wensen voor het komende jaar.

Gekeuvel verstomt

Hoewel een enkeling na de feestdagen het goede voornemen heeft opgevat om aan de lijn te doen, vinden over het algemeen de geserveerde wijn en nootjes gretig aftrek en is het al snel druk en gezellig. Het gekeuvel verstomt echter op het moment dat de voorzitter van de activiteitencommissie, Edu Jaarsveld, een ieder officieel welkom heet en vervolgens Dennis Oosting de gelegenheid geeft zich als nieuw lid voor te stellen. Dennis is directielid bij Hardworks en neemt als CCTlid het stokje over van Dirk-Jan Schele.

Succesvol 2011

Tijdens het diner neemt voorzitter Wil de Bruijn de gelegenheid te baat om nog eens kort terug te blikken op 2010 en vooral vooruit te zien naar hetgeen ons te wachten staat in 2011. Wil staat stil bij de goede opkomst tijdens de CCT-bijeenkomsten die 2010 heeft gekenmerkt. Buitengewoon belangrijk natuurlijk voor een club als de CCT. En de goede lijn lijkt zich door te trekken, kijkend naar het aantal aanwezigen op deze avond. Vooruitblikkend constateert onze voorzitter dat we economisch gezien weer in de lift zitten. Wil verwacht nog weliswaar een moeilijk jaar, maar ziet ook dat we langzaam uit het dal van de economische recessie klimmen.

Daarnaast wil de voorzitter 2011 toch ook dopen tot het jaar van respect: “Als iedereen meer respect heeft voor elkaar, draagt dat bij aan een betere omgang”, aldus Wil. Met deze positieve boodschap in gedachten, vertrekt de meerderheid na de koffie huiswaarts. Genoeg gefeest en geborreld de afgelopen tijd: aan de slag om van 2011 een succesvol jaar te maken!

Traditie en vernieuwing

Dan is het tijd voor culinaire verwennerij. En eens te meer blijkt dat er binnen de CCT, naast ruimte voor traditie, ook ruimte is voor vernieuwing. Dit jaar geen traditioneel stamppotbuffet met worst en ribbetjes, maar een heerlijk driegangendiner met koffie na. Dat betekent uitgebreid tafelen, iets dat voor de gemiddelde CCT-er zeker geen straf is.


Terug

11-01-2011

Nog geen lid?

Wilt je meer informatie over een lidmaatschap bij de Commerciële Club Twente?

Kijk hier voor meer informatie

Inloggen

Inlognaam *
Wachtwoord *
Deel deze pagina via: