Bezoek Theater KamaK

zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom
zoom

Op dinsdag 15 april 2014 brengt de CCT een bezoek aan Theater KamaK en wordt de voorstelling “De tranen van de zee” bijgewoond. Deze theaterproductie zal ten tonele worden gevoerd in het KamaK theater te Hengelo. KamaK is een theatergroep bestaande uit acteurs en actrices die allen een verstandelijke beperking hebben, maar die tot grote dingen in staat blijken. “De tranen van de zee” is een klassiek verhaal waarbij twee jonge vrouwen verlangen naar de liefde van hun leven. Maar een strenge moeder staat hun geluk in de weg omdat ze een rouwperiode heeft afgekondigd na het overlijden van haar man. We zullen abstract theaterspel zien waarin niet wordt gesproken, maar waarin de emoties erg goed worden weergegeven.

Tijdens deze avond zal ook de CCT cheque door CCTer van het jaar Eric Boerrigter overhandigd worden aan Theater KamaK. Na afloop van de voorstelling wordt er een buffet geserveerd bij theater KamaK.

Noot: Theater KamaK biedt plaats aan 60 bezoekers en is deze avond geheel voor de CCT gereserveerd. Het lijkt het bestuur een zeer goed streven de zaal volledig te bezetten. Introducees zijn bij deze bijeenkomst daarom zeer welkom!


Terug

15-04-2014

Nog geen lid?

Wilt je meer informatie over een lidmaatschap bij de Commerciële Club Twente?

Kijk hier voor meer informatie

Inloggen

Inlognaam *
Wachtwoord *
Deel deze pagina via: