Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

CCT viert 19 december Kerst bij Florilympha in De Lutte

Geschreven door: Door Threes Oude Moleman

Een warm onthaal

Sfeervolle buitenlichtjes, een midwinterhoornblazer (“midzomerhoorn”), buitentemperaturen in de 2 cijfers, vuurkorven, Glühwein, knisperend haardvuur. Met mooi glas wijn en smakelijke hapjes vooraf, een goede ouverture.


CCT-er van het jaar 2015

Award, €1000 cheque en de “eeuwige roem”. Dat valt de CCT-er van het jaar ten deel. Judy van der Woning, de CCT-er van 2014, heeft met haar cheque “De Verjaardagsbox” blij gemaakt. Een initiatief van Impuls Oldenzaal, waardoor kinderen uit minder draagkrachtige milieus tóch een echte verjaardag kunnen vieren.
 

And the winner is…

De CCT-er van het jaar, die tot december 2016 deze titel draagt is: Rewert Wolthoff van BuroTrap. Een terechte winnaar. In zijn speech, die iedereen raakt, maakt hij zijn prachtig gekozen goede doel bekend: het Brandwondencentrum in Groningen.

De voetjes van de vloer

De wijn mag dan de tongen hebben losgemaakt, de uitnodigende muziek zorgt ervoor dat bij veel CCT-ers ook de ledematen goed in beweging komen. Een mooie opmaat voor 2016: óp naar een jaar waar het zakelijk steeds meer gaat dansen en bewegen.

  
Klik hier om terug te gaan