Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

Commerciële Club Twente en Twentse Vastgoed Sociëteit samen met ING naar Amsterdam

Geschreven door: Door Gerrit Hobbelink.

ING belooft in Amsterdamse Poort 7 vette jaren

In het oude hoofdkantoor van ING, kan Dimitri Fleming van ING Economisch Bureau ons eindelijk weer een verhaal over groei vertellen. Niet lang geleden was hij in Twente nog minder positief. Er moest toen door veel ondernemers in het zand gebeten worden, maar gelukkig kan hij nu in ‘Het Zandkasteel’ een vrolijk verhaal vertellen. Het herstel in NL komt op tempo. Bedrijven en consumenten geven weer meer uit en ook Twente komt langzaam op stoom.  

Rijksmuseum toont topstukken

Van het Bijlmerplein brengt de bus ons naar het Museumplein. Onder begeleiding van een gids worden wij in het Rijksmuseum rondgeleid langs de hoogtepunten uit de collectie van het prachtig verbouwde pand. Het inspireert menigeen om zeker nog eens terug te komen.  

Loetje aan ’t IJ

De ontdekkingsreis wordt vervolgd in Amsterdam Noord. In de kop van het havengebouw biedt Loetje aan ‘t IJ een fantastisch uitzicht over het water. De weersomstandigheden zijn stormachtig, maar binnen genieten wij van een borrel en wordt uitgebreid genetwerkt. Ter afsluiting volgt een smakelijk diner met een verrassend toetje van Loetje.

Vol inspiratie zullen wij de volgende dag onze koppen zeker niet in het zand steken, zoveel wordt duidelijk als men de geanimeerde gesprekken van de businessclubs leden in de bus terug naar huis volgt.
Klik hier om terug te gaan