Excursie naar Microsoft Nederland te Schiphol (Haarlemmermeer)

Op dinsdag 20 januari 2015 bezoekt de CCT Microsoft Nederland. Microsoft is enkele jaren geleden op reis gegaan om te werken en leven volgens de visie van het Nieuwe Werken: efficiënter, groener en leuker.

Het Nieuwe Werken is een andere manier van werken en samenwerken, ondersteund door de laatste technologie. In het Nieuwe Werken gaan mensen en organisaties flexibeler om met arbeidstijd en werkomgeving. Hierdoor voelen mensen zich prettiger en wordt de organisatie productiever. Het Nieuwe Werken is in de praktijk voor elke organisatie anders. Microsoft Nederland is enige jaren geleden begonnen met de reis naar het Nieuwe Werken om de mogelijkheden van de eigen technologie zélf optimaal te benutten. Van die reis naar het Nieuwe Werken leert Microsoft nog elke dag. Microsoft deelt graag haar ervaringen met ons, de leden van de CCT.

Het verwerken van de opgedane indrukken van de excursie doen wij aansluitend in een gepaste ambiance: Restaurant De Oude Smidse, gelegen aan de Amstel in Ouderkerk aan de Amstel.


Terug

20-01-2015

Nog geen lid?

Wilt je meer informatie over een lidmaatschap bij de Commerciële Club Twente?

Kijk hier voor meer informatie

Inloggen

Inlognaam *
Wachtwoord *
Deel deze pagina via: