Winterbbq op de oer boerderij “Erve Middelkamp” in De Lutte

Traditiegetrouw beginnen we het nieuwe jaar met de CCT nieuwjaarsreceptie. Hiervoor nodigen wij u deze keer graag uit bij de oer boerderij op Erve Middelkamp op dinsdag 6 januari 2015.

De oer boerderij ie een oud erf dat weer helemaal van deze tijd is gemaakt, maar dan zonder luxe en opsmuk zodat je dichter en eerder bij de essentie komt. Een ideale plek dus om het afgelopen jaar de revue te laten passeren en enthousiast te raken van de plannen en verhalen van anderen.

Na ontvangst en de nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter is er vervolgens buiten de Winterbbq met warme chocolade en glühwein. De Winterbbq wordt afgesloten met apfelstrudel en koffie.

Let op! De oer boerderij ligt aan de Bentheimerstraat 15a in De Lutte maar is moeilijk te vinden. Ga vanaf Oldenzaal richting De Lutte. Ongeveer 400 meter nadat u de plek van het voormalig restaurant Pan/Tankenberg bent gepasseerd (aan de linkerkant) kunt u via een parkeerhaven links het bospad in (schuin tegenover ’t Kruiselt) Hier staat een bord: “Beheerkantoor Noord-Oost Natuurmonumenten”. Volg dit pad tot u op het erf komt. Er is voldoende parkeergelegenheid. Wanneer u vanaf de snelweg/De Lutte komt ligt de parkeerhaven rechts, zo’n 300 meter nadat u pannenkoekenhuis De Stroper bent gepasseerd.


Terug

06-01-2015

Nog geen lid?

Wilt je meer informatie over een lidmaatschap bij de Commerciële Club Twente?

Kijk hier voor meer informatie

Inloggen

Inlognaam *
Wachtwoord *
Deel deze pagina via: