Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

Bedrijfspresentatie Smit Tandtechniek dinsdag 15 maart 2016

Geschreven door: Babeth Geerdink

De wereld van gebitten en protheses is zeker niet zwart-wit!

In Almelo is altijd wat te doen

Herman Finkers gaf het al treffend aan in zijn oudejaarsconference: “We kunnen niet allemaal Heracles zijn”. Het vernieuwde stadion van de huidige nummer 6 van de Eredivisie is het decor van de bedrijfspresentatie van CCT-lid Pieter Smit. Ron Sepp, accountmanager van Heracles Almelo, heet ons trots welkom en vertelt enthousiast over de sfeer en het comfort in de zwart-witte voetbaltempel. Ook de gastvrouw van de Almelounge, Xandrine van Woudenbergh, stelt zich voor.

Dan staat Pieter ook klaar om zijn tanden te zetten in zijn presentatie.

Vakwerk

Met vestigingen in Hengelo en Almelo is Smit Tandtechniek sinds 1968 een zeer ervaren speler in de wereld van tandtechniek. Vol passie vertelt Pieter in heldere taal over zijn ambacht: eerlijk en echt handwerk. Met zeer kundige medewerkers maken zij gebitten en implantaatprotheses. “Een tandtechnicus”, zo vertelt Pieter,” werkt alleen buiten de mond. Goed luisteren naar de klant, kwaliteit en een goede pasvorm. Dat is waar Smit Tandtechniek voor staat”. Pieter lacht zijn tanden bloot als hij vertelt over het onderhouden van het kunstgebit. Want het aanschaffen is één ding, het onderhouden is twee. Pieter heeft versterking meegenomen in de vorm van zijn dochter Marloes Smit, die met een stralende glimlach onopvallende geïnteresseerden de diverse modellen showt.

Vrouwelijke voorzitter

De nieuwe voorzitter Threes Oude Moleman neemt het stokje over van Wil de Bruijn. Zij bedankt hem hartelijk voor de afgelopen acht jaar. Meer eigen regie voor de commissies, minder strak en losser. Dat was zijn stijl. Threes geeft aan het goede en gezellige van de club te willen behouden. Daarnaast wil ze alle kansen grijpen om de CCT zowel intern als extern goed op de kaart te zetten. Niet zonder alle inspirerende CCT-leden uiteraard! Wij wensen de huidige praeses en tevens eerste vrouwelijke voorzitter van de CCT veel succes!

Happen naar de baas

Een klein grapje vinden wij in het dessert: een klein gebitje. Het voortreffelijke diner-verzorgd door Xandrine- is dan ook een mooie afsluiter van deze geslaagde CCT-avond.

Ietwat jaloers op dit prachtige onderkomen gaan ook de rode voetbalharten onder ons naar huis. Het was weer een goede CCT-bijeenkomst!
Klik hier om terug te gaan