Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

CCT goes Leeuwarden! Te gast bij de Koninklijke Koopmans Meelfabriek.

Geschreven door: Peter ten Asbroek

Verwonderd kijken we om ons heen. Onze eigen Saskia van Lamoen van Eye Melon is verantwoordelijk voor het ontwerp van diverse ruimten in het pand waaronder de indrukwekkende entree. Trots vertelt zij ons over het concept Metamoroffice van haar bedrijf, waarbij mens en inrichting in harmonie samengaan, zoals zij dat hier bij Koopmans heeft toegepast. En over een van de laatste ontwikkelingen; de samenwerking met DaVinci leersystemen. Onder de naam Metamorskool wordt het interieur slim afgestemd op het leerproces.

Wim Westerbeek van KKM geeft vervolgens een rondleiding door de fabriek. In HACCP dresscode lopen we alle stappen van het hoogwaardige productieproces door. Uit een paar graansoorten weet Koopmans een assortiment te maken met meer dan 50 producten! Dus de volgende keer als je een pannenkoek eet, een loempia of een pizza.... de kans is groot dat de basis uit Leeuwarden komt.

Ter afsluiting van deze CCT excursie: Post-Plaza! Wil je gezellig borrelen of heerlijk eten in het hoge noorden? Ooit had “de Post” in Nederland unieke gebouwen. In Leeuwarden heeft men er een sfeervol Grand-Café van gemaakt. Met hotel en ook nog een uitstekend restaurant.

Totale score van de gehele dag: Top!
Klik hier om terug te gaan