Jubileumsymposium “onderweg naar goud, vitaliteit en ondernemen”

Ter gelegenheid van het 5de lustrum van de Business Club van 83 wordt op 6 april 2016 een bijzonder jubileumsymposium georganiseerd met als titel “onderweg naar goud, vitaliteit en ondernemen”. Met dit symposium wordt u getrakteerd op een unieke middag waar topsport en ondernemerschap hand in hand gaan met ontmoeten en inspireren

Mr. Hengelo nog een keer in Hengelo, nu als ondernemer

De beste middenlange afstandsloper aller tijden is al ereburger van de stad Hengelo.
4 wereldrecords liep Haile Gebrselassie in Hengelo, 27 wereldrecords liep hij in zijn carrière, 2-voudig Olympisch kampioen, 9-voudig wereldkampioen. De sportieve prestaties van Haile zijn alleen te verwoorden in superlatieven.

Tijdens het symposium zal ons atletiekfenomeen niet alleen terugblikken op zijn sportieve carrière, maar vooral ook vertellen over zijn zakelijke successen. In Ethiopië werken inmiddels meer dan 2000 mensen voor zijn bedrijven, die actief zijn in vastgoed, hotels en zelfs een goudmijn.

Niemand minder dan ons regionale multitalent Dorothee Loorbach, o.a. bekend van de uitreiking van de Rode Loper 2015, zal Gebrselassie op een prikkelende, humoristische wijze interviewen. In de Collegetour-achtige setting is er alle ruimte om ook als bezoeker uw vragen te stellen.

Smart Industries, of hoe vervijfvoudig je de omzet

Smart Industry of Industrie 4.0 gaat over de kracht van internet of things, social media, big data en vooral ook over mensen. Pionier en ambassadeur van de Twentse metaalindustrie Ger van der Endt (tot voor kort directeur van TrumpfNederland BV, 100% dochter van Trumpf Duitsland) vertelt ons zijn praktijkverhaal. Zijn verhaal laat zien welke spectaculaire resultaten je kunt behalen wanneer je technologische en maatschappelijke ontwikkelingen bij elkaar brengt en weet te vertalen naar je eigen organisatie

Wij worden voor dit symposium door Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Hengelo gastvrij ontvangen in hun prachtige gemeentehuis! Voor dit symposium nodigen wij u natuurlijk van harte uit.


Terug

06-04-2016

Nog geen lid?

Wilt je meer informatie over een lidmaatschap bij de Commerciële Club Twente?

Kijk hier voor meer informatie

Inloggen

Inlognaam *
Wachtwoord *
Deel deze pagina via: