Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

Kleur bekennen tijdens het Wisseldiner van de Commerciële Club Twente!

Geschreven door: Marijke Hoekstra

Wat hebben “Ieder voegt zijn eigen kleur toe”, “Je ziet zaken die niet voor jouw ogen bedoeld zijn” en “grasmaaien” met de CCT te maken? Heel veel! Het wisseldiner van de CCT op dinsdag 17 mei 2016 geeft de mogelijkheid tot het werpen van een blik op elkaars onderneming en de mens erachter. Heel interessant dus!   

De C van Commercie

De eerste C van de CCT staat voor Commercie. Dat samen met een van de andere doelstellingen van de club, namelijk netwerken, geeft een prima reden voor het organiseren van een wisseldiner. In steeds verschillende samenstellingen zitten de ondernemers van de CCT aan tafel, om vervolgens in een paar minuten tijd zichzelf en hun bedrijf aan elkaar te pitchen. De prachtige locatie hiervoor is Fox Lodges te Denekamp.

Kleurenpallet uitbreiden

Onze nieuwe en kleurrijke voorzitter Threes Oude Moleman bijt het spits af. De pijlers van de CCT blijven Vrijheid en Verantwoordelijkheid. Doordat verandering in deze tijd een constante is geworden is aanvulling nodig. Vernieuwen, Verbeteren en Verbinden zijn de nieuwe speerpunten. Dan is het tijd voor de start van het diner.

Een blik in andermans onderneming en zicht op de mens erachter.

Onder bezielende leiding van een tafelvoorzitter starten de ondernemers met hun pitches. Monumentale uitspraken genoeg: “Ik als keurig dametje bij de boer in de stal, dat blijft altijd een leuk moment” (Judith Phijffers, ING), “Beter licht is minder fouten maken” (Herman Tijhuis, Herin Lichttechniek), “Ik krijg de beste inspiratie als ik aan het grasmaaien ben” (Alex vanhommerig, gerechtsdeurwaarder), “Je ziet zaken die niet voor jouw ogen bedoeld zijn” (Peter de Vrij, Dolmans Calamiteiten Diensten), en “Ik kan voor iedereen iets betekenen!” (Patrick Beunders, SNS-bank). De verbindende factor wordt al snel duidelijk zichtbaar.

Mensen-Mensen

Bij alle ondernemers gaat het vooral om klanttevredenheid en oog voor de mens achter de klant. En daarbij natuurlijk de trots voor het eigen product. Stiekem word ik daar als nieuw CCT-lid heel blij van. Hard werken, soms juist liefst op een zachte manier,  gericht op resultaat, maar altijd met trots voor het eigen product en met oog voor de mens achter de klant. Ja, de CCT is the place to be! 
Klik hier om terug te gaan