Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

Midzomeravond an der Vechte

Geschreven door: Stefanie Groothuismink

Zomerbijeenkomst CCT 21 juni 2016

Op de langste dag van het jaar trotseren wij een tropische storm om te kunnen genieten van de Midzomerbijeenkomst van de CCT bij  Pier 99 in Nordhorn. We beginnen met een tropisch welkomstdrankje, zoals de Yellow Sun, een heerlijke mix van bananen- en ananassap of gewoon een biertje of kop koffie.

Voorzitter Threes Oude Moleman heet iedereen welkom, en in het bijzonder de partners. Op  de avond dat Duitsland tegen Noord-Ierland speelt, varen wij  verdeeld over twee boten door Nordhorn. Alhoewel het regent en de boten niet overdekt zijn, spreekt Threes ons moed in en citeert mevrouw Merkel “Wir schaffen es!”. Eenmaal buiten blijkt het zowaar droog te zijn!

Op de boot staat champagne en bier koud. Ook voor een hapje is gezorgd en die zijn typisch Duits; gehaktballen met kaas en augurk en zoete lekkernij, waar de namen van Duitse voetbalspelers op staan. Het is gezellig op de boot, vooral op de momenten waarop iedereen moet bukken voor de lage bruggen. Alhoewel we de wedstrijd niet kunnen kijken, kunnen we aan de hand van het gejuich opmaken dat Duitsland heeft gescoord.

Een mooie boottocht laat ons Nordhorn van een verrassende kant zien: prachtige natuur middenin een leuke shopstad. Hier en daar zijn de gebouwen toe aan een onderhoudsbeurt en een likje verf. Mooi projectje voor de schilders in de club? Sander & Martin?

De zon begint te schijnen als we vanuit het centrum weer teruglopen naar Pier 99, waar we vervolgens van een heerlijk buffet  genieten. Het broeierige weer, de heerlijke zoete cocktails en het uitzicht op de Vechtesee met palmbomen zijn perfecte omstandigheden voor een mooie midzomeravond. We kijken terug op een zeer geslaagde informele avond!
Klik hier om terug te gaan