Zipper Clinics te Enschede
Geschreven door Peter ten Asbroek

Zipper & Sushi

Een verrassende avond vol schoonheid en verfijnde smaken!

Zipper Clinics, gevestigd in het oudste pand van Enschede, is een kliniek voor medische en esthetische behandelingen. De CCT wordt gastvrij welkom geheten met een drankje en heerlijke hapjes. We zijn razend benieuwd naar de wereld van maakbare schoonheid!

Eén van de twee eigenaren, onderneemster Floortje Zipper (what’s in a name!), vertelt vol passie en humor over de visie en werkwijze van Zipper Clinics. En ja, echte schoonheid zit van binnen, maar het oog wil natuurlijk ook wat. De deskundige en ervaren artsen van Zipper kunnen en willen hier graag een handje bij helpen.

We laten ons geboeid wegwijs maken in deze schone wereld. Ook door collega Marieke voor ’t Hekke, huid- en oedeemtherapeute. Zij toont zichtbare voorbeelden van "voor" en "na" de behandelingen. De resultaten zijn verbluffend! Wat ons vooral bijblijft, is de persoonlijke benadering. Je wordt hier echt gezien en gehoord.

Aan tafel!

Sushi..... oké, maar restaurant Tao in Enschede is meer!
Aan de Deurningerstraat gaan de deuren speciaal en alleen voor onze club open. Over schoonheid gesproken. Pláátjes van eten, waar geen einde aan lijkt te komen. De gastheer heeft uitgepakt en serveert zijn liefde voor pure kwaliteit. En ook de liefde van de CCT-man en vrouw gaat gewoon door de maag. Schoonheid, smullen en gezelligheid, het past allemaal uitstekend binnen de CCT. Santé en Saké!


Onze sponsoren


Deel dit berichtKlik hier om terug te gaan