Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

CCT Zomerbijeenkomst 2017

Geschreven door: Gerrit Hobbelink

Een Thais avontuur in Twents erosiedal …

Op dinsdag 18 juli verzamelen vele CCT’ers en partners zich onder de fel brandende zon op het niet echt tot de verbeelding sprekende Industrieterrein De Mors in Ootmarsum. In een donkere grauwe bedrijfshal staan daarentegen kleurrijke voertuigen klaar om ons mee te voeren door Het Springendal in het nationaal bos tussen Vasse, Hezingen en Nutter. Het erosiedal in de stuwwal van Ootmarsum laat zich ontdekken op een elektro trike of in een originele Tuk Tuk.

Brommers kiek’n

De goed uitgestippelde route laat ons genieten van het glooiende landschap met wuivende graanvelden en Twentse oerbossen. Op de heide aan de Hooidijk is een tussenstop met frisdrank en versnaperingen en krijgen wij de tijd om even de benen te strekken en naar elkaars ‘brommers te kiek’n’. Echter, nog geen Happy Ending alhier, want we rijden even later weer door via Oud Ootmarsum terug naar De Mors. We nemen hier afscheid van de zoemende trikes en de pruttelende Tuk Tuk’s.

Sneup’n en snaai’n

Met de eigen moderne vervoersmiddelen gaan we naar de andere kant van het schilderachtige Ootmarsum. Daar is de Gasterij Oatmössche op het nieuwe Bommanderieplein bij ‘Het land van Heeren en Boeren’ de culinaire eindbestemming van deze mooi’n dag. Op het gezellige terras bij de Brouwerij Othmar mogen wij genieten van het voortreffelijke Sneupsnaaierieje buffet. De vakantieplannen worden gedeeld en uiteindelijk keert een ieder voldaan huiswaarts. Het zal een mooie zomer worden.

Good goan en veul geluk in ‘n tuk.. tuk!
Klik hier om terug te gaan