Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

Bouw- en Aannemingsmij Vos in het Gezondheidscentrum Delden

Geschreven door: Reinier Geerligs

Op dinsdag 15 mei zijn wij met de voltallige selectie van de CCT te gast bij het nieuwe Gezondheidscentrum in Delden. Hebben wij allemaal tegelijkertijd een check nodig van de huisartsen voor een “pufje” en een “pilletje”? Nee, we zijn daar om het nieuwe meesterwerk van bouw- en aannemersbedrijf Vos, het bedrijf van ons lid Huub Vos, te aanschouwen.

Tijdens de introductie door Threes worden onze introducees en aspirant-leden door de PR-commissie aan ons voorgesteld; Henk Grimberg en Maarten Vasquez. Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken voor jullie komst en wij zien jullie graag weer terug. Na de ontvangst neemt Huub het roer over om zijn bedrijf & vakmanschap aan ons te presenteren.

Toen Willem I Koning der Nederlanden werd en de Grand Armee van Napoleon in het verre Rusland werd gedecimeerd, zag Bouw- en Aannemersbedrijf Vos rond 1818 het levenslicht; 200 jaar vakmanschap! Dat is – anno 2018 – nog steeds de kracht van dit bedrijf, wat ook terug te zien is in de type bouwwerken, die aan ons gepresenteerd worden. Of het nu nieuwbouw, onderhoud of een verbouwing is, Huub maakt het met zijn “timmermansogen” klaar!

Na de presentatie van Huub, krijgen wij een rondleiding door het spiksplinternieuwe gezondheidscentrum. Aan ieder detail is gedacht, van beveiligingsdeuren tot een VRF-systeem. Huub bedankt!

Het tweede deel van de avond vindt plaats bij “Het Witte Paard” in Delden. “Goed eten & goed drinken”, dat is wel aan de mensen van “Het Witte Paard toevertrouwd en de onderlinge gezelligheid wordr door ons ingekleurd!
Klik hier om terug te gaan