Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

Nieuwjaarsbijeenkomst Climarad

Geschreven door: Stefanie Groothuismink

Op 16 januari 2018 zijn we van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen bij ons CCT-lid ClimaRad in Oldenzaal en proosten we op het nieuwe jaar!

ClimaRad ontwerpt, bouwt en verkoopt innovatieve ventilatiesystemen die in de loop der jaren steeds completer zijn geworden om (zelfdenkend) te zorgen voor een goed en gezond binnenklimaat in huis of op de werkplek. Recentelijk is aan de ventilatiefunctie ook een (beperkte) koelfunctie toegevoegd hetgeen voor een decentraal systeem een doorbraak is.

De eigenaar van ClimaRad, Peter Schabos, brengt ons op de hoogte brengen van alle ontwikkelingen bij ClimaRad. De vestiging in Nederland telt 20 medewerkers en haar dochteronderneming in Bosnië (Sarajevo) telt ook 20 medewerkers. Ook daarover vertelt Peter het een en ander.

Na afloop van de presentatie door Peter, gaan we naar de bar om te proosten en te eten.

CCT-lid Jos Nijland heeft een fantastisch buffet klaarstaan met allemaal kleine voorgerechtjes, die er stuk voor stuk prachtig uitzien. Er is brood, salade, en als hoofdgerecht kun je kiezen tussen vlees en vis met drie verschillende sausjes. 
Als toetje krijgen we een proeferijtje van kleine toetjes. Top geregeld Jos!
 

Proost op een succesvol 2018!




Klik hier om terug te gaan