Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

Zomerbijeenkomst : De C van Culinair

Geschreven door: Peter ten Asbroek

CCT goes Cooking

Als je met een ondernemersclub een zomerbijeenkomst organiseert, dan wil je naast samen eten en borrelen ook iets doen.

Bij QuaKoken in de oude textielfabriek Gelderman in Oldenzaal, vind je alles onder één dak!

Een prachtig verbouwde locatie waar vroeger de schietspoelen heen en weer gingen, doet al een paar jaar dienst als gastronomische keuken waar je zelf de mouwen mag opstropen.

Threes opent de avond met een slecht bericht over een van de bestuursleden. Het besef dat alles relatief is, over gezondheid en het leven is de energie van de avond.
Aansluitend vertelt chef Remon de Blok over de mogelijkheden om (zakelijk) te lunchen bij QuaKoken en hij verdeelt de groept in vijf kleinere groepen.

Chef Remon de Blok heeft met zijn keukenteam alle voorbereidingen getroffen en vier groepen  gaan op een hoog niveau koken. Voor degenen die liever niet wilden koken, bestaat de mogelijkheid om onder begeleiding van een sommelier bijpassende wijnen te proeven en te selecteren voor het diner.

TIjdens de bereiding en later bij het heerlijke viergangendiner worden allerlei persoonlijke belevingen met elkaar gedeeld, meestal met een lach en soms met een traan. Ook dit kenmerkt de CCT; door, met en voor elkaar. We proosten op het mooie van het leven!
Klik hier om terug te gaan