In vuur en vlam

FIREFLASH/LYCENS/TRAITEUR CULINAIR

Deze maand zullen maar liefst drie leden hun bedrijf aan ons presenteren door middel van een unieke samenwerking!

FIREFLASH

Als er zich een incident voordoet bij jouw bedrijf of instelling is het zaak dat de eigen medewerkers veilig, snel en effectief handelend kunnen optreden. Het is daarom aan te bevelen meerdere medewerkers op te leiden tot zgn. Bedrijfshulpverlener. Het bedrijf van ons lid Chuck van Hesteren, FireFlash, traint mensen op alle ervaringsniveaus. Dit betekent, dat ook voor zeer ervaren brandweermensen en andere hulpverleners uit het bedrijfsleven en industrie de trainingen van FireFlash een onmisbare aanvulling in de dagelijkse praktijk zijn. Chuck zal een voorlichting geven en uiteraard zullen wij het geleerde ook ter plekke in de praktijk brengen!

LYCENS

Aangezien het terrein van FireFlash niet groot genoeg is om onze groep te ontvangen, zal Chuck zijn bedrijf presenteren bij Lycens (het bedrijf van Ewald Hartman in Oldenzaal). Lycens is verbouwd, dus Ewald zal ons een kleine rondleiding geven.

TRAITEUR CULINAIR

Onze ‘Traiteur Culinair’ Jos Nijland, die met zijn cateringbedrijf in Hengelo is gevestigd, zal tussendoor voor een versnapering zorgen, zodat we allemaal voldoende energie hebben voor de training. Aansluitend kunnen we genieten van een heerlijk stamppottenbuffet verzorgd door Traiteur Culinair.


Terug

19-11-2019

Nog geen lid?

Wilt je meer informatie over een lidmaatschap bij de Commerciële Club Twente?

Kijk hier voor meer informatie

Inloggen

Inlognaam *
Wachtwoord *
Deel deze pagina via: