Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

Nieuwjaarsborrel Van oud naar nieuw...

Geschreven door: Reinier Geerligs

Van oud… naar nieuw! 

Vijftien januari jl. was onze eerste activiteit van het nieuwe jaar 2019! De aftrap van het nieuwe jaar was in het Hengelose museum aan de Beekstraat. Voordat wij de nodige Hengelose historie konden opsnuiven, hield onze voorzitter, Threes, haar nieuwjaarstoespraak, die natuurlijk in het teken stond van oud naar nieuw. Als aanvulling hield Dennis een korte presentatie over de nieuwe CCT-App. Wordt vervolgd!

Terug naar het oud & nieuw van Hengelo. Aan de hand van een film werden wij meegenomen naar de oorsprong van dit dorp rond de jaren 1525 – 1530. Gedurende de eeuwen groeide dit dorp gestaag, dit mede dankzij de ontwikkeling van de textielindustrie en later tot een industriestad met dank aan Dikkers en Stork. Na deze film stond de rondleiding centraal van “Oald Hengel”. Het bezoek aan dit museum werd afgesloten met een borrel, waarbij wij nogmaals Gerrit ter Welle hebben bedankt voor de uitnodiging.  

Van “Oald Hengel” naar de rijke Indische keuken; restaurant “The Bombay Spice” van ons lid, Aprul! Aprul heeft samen met zijn team ons voorzien van de nodige heerlijke Indiase gerechten met de daarbij behorende drankjes.  

Het was weer een mooie bijeenkomst!  
Klik hier om terug te gaan