Klik op de afbeeldingen
om ze te vergroten

Zomerbijeenkomst bij het Schwarzwald in Rijssen

Geschreven door: Ilone Huiskes

TERUGBLIK JUBILEUMBIJEENKOMST 18 JUNI 2019

De CCT bestaat 55 jaar en dat moet gevierd worden. Dat doen we op een unieke locatie in Rijssen: Het Schwarzwald. Het jubileumfeest heeft een bijzonder tintje. Er wordt feest gevierd met alle leden, maar ook met oud-leden, die actief zijn geweest binnen de CCT én nog steeds actief zijn (als ondernemer). Een soort van reüniejubileumfeest dus met ondernemende interessante, en gewoon leuke (oud-)leden.

Onze voorzitter heeft het voorrecht om ons welkom te heten en samen te laten terugblikken op de afgelopen jaren. Na de constatering dat we een gevarieerde club zijn, met een veelzijdig programma, en het afgelopen jaar ook veel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen, richten we onze blik op de weg. Volgens de voorzitter mag er voor één avond ‘geslipperd’ worden. Een ‘slip of the tongue’ van onze voorzitter? Of een aankondiging van de hoofdactiviteit: een slipcursus welteverstaan.

We gaan (boog)schieten, doen een segway clinic én krijgen een slipcursus. Vol gas vooruit en stevig op de rem staan, maar ook in de roos schieten en zweven boven de grond. Het gaat de (oud-)CCT-leden goed af.

De avond wordt afgesloten met een barbecue en veel gezelligheid. Oude tijden herleven en wie weet smaakt dit naar meer.

Iedereen een hele fijne vakantie gewenst en voor velen geldt: tot Zaragoza!
Klik hier om terug te gaan