Algemeen

De Stichting Commerciële Club Twente (CCT) is ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 41030772. Door middel van deze site wil het bestuur van de CCT u graag informatie geven over de historie, de activiteiten, de doelstellingen en het deelnemerschap van de CCT. Daarnaast kunt u vanzelfsprekend in contact treden met één van de bestuursleden of een ander u wellicht bekend lid voor meer informatie over de CCT.

Historie

Dat het hebben van een gezelschap van min of meer gelijkgestemde zielen niet alleen iets is van deze tijd, blijkt uit de oprichtingsdatum van de Vereniging Commerciële Club Twente. Op 14 november 1964 besluiten een aantal Twentse heren met een commerciële achtergrond tot de oprichting van deze vereniging.


Doel is het maandelijks treffen van elkaar buiten de zakelijke sfeer. De groep bestond uit voormalige leden van de K.J.M.V. en de plaats van oprichting was Oldenzaal. De vereniging stelde als doel het bevorderen van contacten tussen de leden. Dit doel moest worden bereikt door:

Om de continuïteit van de vereniging te waarborgen, werd de verenigingsvorm op 13 november 1991 omgezet in een stichting. De doelstellingen van de stichting zijn overeenkomstig die van de vereniging.

Nog geen lid?

Wilt je meer informatie over een lidmaatschap bij de Commerciële Club Twente?

Kijk hier voor meer informatie

Inloggen

Inlognaam *
Wachtwoord *
Deel deze pagina via: