Proef de CCT!

De CCT is een ongedwongen gastvrij netwerk en de oudste netwerkclub van Twente! Een netwerk waarbij je gemakkelijk persoonlijk contact legt, waar zakendoen nog op basis van gunnen is en jong en oud vertegenwoordigd is. Wil jij weten waar de C van de CCT voor staat? Je bent welkom! Ontdek of deze C staat voor commercieel, culinair, communicatief of collegiaal.

Heb je een eigen bedrijf of ben je beslissingsbevoegd binnen het bedrijf waar je werkt? Zoek je een businessclub waar je inspiratie uit kunt halen én kunt brengen? Als CCT nodigen we je graag uit om een CCT-avond te beleven.

Meld je nu voor 17 oktober aan en kom kijken op dinsdag 18 oktober bij onze bijeenkomst! (zie het programma hieronder)

Wees snel, want er zijn maximaal 10 plekken te vergeven.

Meld je nu aan voor een gratis avond CCT proeverij!

Bedrijfsnaam *
Uw naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *

Voorwaarden

Bijeenkomst Paardenmelkerij Sand te Harbrinkhoek

Op dinsdag 18 oktober gaat de CCT op bezoek bij paardenmelkerij Sand in Harbrinkhoek. Daar wordt sinds 1989 gewerkt aan een belangrijk en gezond natuurproduct, namelijk paardenmelk. De paarden (Haflingers) die de melk produceren, worden het hele jaar door verwend op en rond de boerderij van de familie Sand.

Familie Sand zal ons uitleg geven over het bedrijf, de werking van paardenmelk, de producten die ze van paardenmelk maken en verkopen, waarna we vervolgens over het bedrijf worden rondgeleid. Wist u bijvoorbeeld dat paardenmelk ook verkrijgbaar is in poeder en in tabletvorm, dat paardenmelk onder meer als grondstof dient voor crème, zeep en likeur, (welke we gaan proeven) en dat paardenmelk een verzachtende invloed heeft op de luchtwegen en men daarom paardenmelk drinkt dan wel inneemt tegen de vervelende kriebel in de keel?

Nadat we het bezoek aan paardenmelkerij Sand hebben afgesloten, zetten wij de bijeenkomst voort bij Bistro De Kruidentuin in Geesteren. We gaan daar genieten van een heerlijke High Wine (2 voorgerechtjes met bijpassende wijn, bouillon, 2 hoofdgerechtjes met bijpassende wijn en 2 nagerechtjes met bijpassende wijn). Voor degene die geen alcohol drinken, non-alcoholische versnaperingen zijn natuurlijk ook voorhanden. Bistro De Kruidentuin is deze avond exclusief voor de CCT geopend.

Programma

17.00 uur Ontvangst bij Paardenmelkerij Sand, Voshaarsweg 15, 7615 NG te Harbrinkhoek. www.paardenmelkerij.nl
17.15 uur Aanvang presentatie Paardenmelkerij Sand
19.15 uur Einde bezoek Paardenmelkerij Sand
19.30 uur Aanvang High Wine Bistro De Kruidentuin te Geesteren (Ov), Hardenbergerweg 105, 7678 VR te Geesteren (Ov).
22.00 uur Verwacht einde

Bijzonderheden

Organisatie : Hein Wesselink

Kosten voor introducés bedragen € 45 per persoon, voor u dus gratis.

Nog geen lid?

Wilt je meer informatie over een lidmaatschap bij de Commerciële Club Twente?

Kijk hier voor meer informatie

Inloggen

Inlognaam *
Wachtwoord *
Deel deze pagina via: