Commerciële Club Twente goes Military Boekelo

Partnerdag bij de Military

Tijdens de jaarvergadering hebben wij besproken dat wij graag een partnerdag willen organiseren bij de Military te Boekelo.

Partner in de ruimste zin des woord. Het is een unieke kans om op een informele manier elkaar te leren kennen en uw bedrijf cq diensten te promoten.

Wat is het plan?

Het plan is om tijdens de Military Boekelo 2016 een Crosscountry Arrangement te boeken voor de Commerciële Club Twente.  Een crosscountry arrangement houdt in dat wij in het prominent gelegen kloppende hart van de Military, de crosscountry, een ruim opgezette tent (unit) huren. Deze unit is voorzien van een Grolsch barbuffet, een afgebakend terras en een standaard inrichting. Hierdoor kunnen onze gasten en wij van dichtbij het ultieme Military-gevoel ervaren middenin het prachtige Twentse landschap.

Netwerken

Een vip-kaart voor de Military om uw klanten of relaties een dag mee te verwennen. Naast dat uw klanten de mogelijkheid krijgen om te netwerken, krijgt u als CCT-lid de mogelijkheid te netwerken met de relaties  van de andere leden. Wij zien dit evenement als een leuke aanvulling op het gebruikelijke netwerken tijdens de maandelijkse bijeenkomsten.

Maar wat kost dat dan?

We hebben een CCT-vip arrangement vastgesteld voor € 100,- per kaart.

Hierbij is inbegrepen;

Verdere opties

We hebben ook nog losse opties die we tegen een leuk tarief kunnen aanbieden. Wilt u uw bedrijf promoten? Ook dat is mogelijk! Voorts worden er twintig parkeerkaarten verkocht a € 15,- per stuk.

Wanneer gaat dit door?

Dit zijn dus de plannen. We hebben vanuit de club een bijdrage gekregen, maar we moeten een bepaald  aantal kaarten verkopen voordat wij het arrangement kunnen boeken. Deze maand willen wij inventariseren of het haalbaar is.  Dus meld je aan!

Bestel hier je kaarten!

Let op. We brengen de kosten van de kaarten (of de sponsor- of parkeerkosten) pas in rekening als het doel is behaald. Zodra het doel is behaald, zullen wij dit natuurlijk aan een ieder kenbaar maken. In augustus 2016 ontvang je dan een factuur vanuit de CCT.

Graag vernemen wij van alle leden zo snel mogelijk of er belangstelling is! Dank!

Bedrijfsnaam *
Contactpersoon *
E-mail *

Kaarten

Ja, ik wil voor mijn relatie dagkaarten bestellen. De kosten per kaart zijn € 100,-.

Aantal: *


Ik wil graag een extra optie bijbestellen:

Mogelijke opties
€ 250,- een vlaggenmast bij het paviljoen (2 beschikbaar)
€ 1500,- uw reclameboarding in de hoofdring
€ 1000,- uw reclameboarding in de crosscountry
€ 15,- parkeerkaart voor de ingang (20 beschikbaar)

Nog geen lid?

Wilt je meer informatie over een lidmaatschap bij de Commerciële Club Twente?

Kijk hier voor meer informatie

Inloggen

Inlognaam *
Wachtwoord *
Deel deze pagina via: