Meerdaagse Reis naar Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina.

Van 21 tot 23 september gaat de meerdaagse reis naar Sarajevo, de hoofdstad van Bosnië en Herzegovina.

Sarajevo is een stad met een erg lange geschiedenis, veel verschillende volkeren hebben daar in het verleden geheerst en dat kun je allemaal terugvinden in de stad. Het is ook een stad waar vrij recent (1992 tot 1995) nog een burgeroorlog heeft plaatsgevonden. Ook van die burgeroorlog kun je in Sarajevo helaas de gevolgen nog steeds erg goed zien.

Tijdens onze meerdaagse zullen we aan bovengenoemde aspecten ruimschoots aandacht besteden maar ook aan de dingen dieSarajevo tot een moderne stad maken. Sarajevo kent een bruisend uitgaansleven en je kunt overal goed eten. De mensen hebben veelal weinig geld maar gaan toch vaak uit. Je moet je wel realiseren dat er bij het uitgaan vaak slechts 2 drankjes worden genuttigd, een kop koffie of een biertje, daar kun je best wel tweeuur over doen.

De vluchten naar Sarajevo zijn helaas duur en niet rechtstreeks en moeten, om een redelijke prijs te krijgen, erg vroeg geboekt worden vandaar nu al onze oproep om je aan te melden voor deze meerdaagse reis. We verwachten op 21 september om 07:30 te vertrekken vanaf het vliegveld Düsseldorf, via een tussenstop in München verwachten we om 12:30 in Sarajevo aan te komen waarna het programma start.

De terugreis op 23 september is voorlopig als volgt gepland: Vertrek vanaf Sarajevo om 15:10 en via een tussenstop in Wenen de aankomst in Düsseldorf om19:15. Dat betekent dat we ruim 2 dagen in Sarajevo zullen verblijven waarschijnlijk in het Marriott Courtyard hotel, circa 20 minuten lopen van het oude Turkse centrum en 10 minuten lopen van het uitgaanscentrum.


Terug

21-09-2018

Leden login

Wachtwoord vergeten? Klik hier om je wachtwoord te herstellen.

Nog geen lid?

Meld je nu aan!
Wilt je meer informatie over een lidmaatschap bij de Commerciële Club Twente? Kijk hier voor meer informatie

Inloggen

Inlognaam *
Wachtwoord *
Deel deze pagina via: